Wall Systems - quality, flexibility, fire protection, sound reduction - Norac Systemvegger
16163
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16163,page-child,parent-pageid-14093,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Velg paneler med ulike egenskaper, som standard system eller som modulært system

NORAC Systemvegg har paneler konstruert i stål med kjerne av mineralull og med lyddempende effekt opp til 53 dB. Leveres i standard bredde 600 mm, tykkelse fra 50 mm til 100 mm og kan tåle stor belastning, slik at hyllereoler, skap og lignende sikkert kan festes til veggmodulene. 

Standard system

Et standard system er et fleksibelt system som tillater justeringer under installasjon. Panelene leveres i en standard modulbredde på 600 mm og kuttes på byggeplassen for å passe i henhold til mål. Til et standard panel system følger det med profiler som er tilpasset kappede paneler. De er designet for enkel montering og for å la så få skruer/popnagler som mulig.

Modulært system

Et modulært system er et skreddersydd system hvor justeringer og kapping på byggeplass ikke er nødvendig. Et modulært system reduserer installasjonstiden og det gir vegger med slette overflater uten utenpåliggende profiler og synlig skruer/popnagler. For et modulært system er det viktig at installasjonstegningen korresponderer med byggemål.

K-Panel

K-Panel er designet med integrerte skjøteprofiler for rask installasjon, og etterlater en plan overflate med enkeltsømskjøter. Tilgjengelig i standard eller modulsystem.

Datablad K-Panel
Norac Wall Systems. WALLS K-600. Norac AS, Norway
Norac Wall Systems. WALLS Q-600 / CF-600, Norac AS

Q-Panel / CF-Panel

Q-Panel er et akustisk veggsystem av sandwichkonstruksjon med en utmerket lydreduksjonskvalitet. Q-Panel er et stivt system med integrerte skjøteprofiler som muliggjør enkel og rask installasjon. Overflate med enkeltsøm i skjøter. Tilgjengelig som modulsystem.

50 mm paneler tilgjengelig med vertikale kabelkanaler i B-15. 70 mm paneler har mulighet til å trekke kabler horisontalt og vertikalt.

43 – 49 dB

C-Panel

C-Panel er et akustisk dobbeltveggsystem med to uavhengige veggelementer installert i samme profilsystem. Tilgjengelig som standard eller modulsystem. Tillater installasjon av elektriske kabler før montering fullføres (i 70 mm versjon). Veggelementene er spesielle avstivede og godkjente i henhold til High Speed ​​Code (HSC) i 30 minutter uten belastning.

45 – 49 dB
Datablad C-Panel
WALLS C-600 / CS-600, Norac AS
WALLS CSG-600 / 70, Norac AS

CSG-Panel

Bruken av ekstra isolasjon mellom de to panelene på en CS-Panel vegg forbedrer lydreduksjonen med 4dB.

Vær oppmerksom på at bygningstykkelsen ikke er mer enn 70 mm.

53 dB
Datablad CSG-Panel

Montering

Systemet monteres raskt og støvfritt med minimale forstyrrelser, og i løpet av kort tid kan et stort areal bli ombygd til et moderne og tidsriktig kontorlandskap. Se video og utfyllende beskrivelse i Monteringsanvisning.

Monteringsanvisning