Fleksible systemvegger med ulike egenskaper - Norac Systemvegger
14093
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14093,page-parent,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Norac Systemvegger monteres raskt og støvfritt med minimale forstyrrelser

I løpet av kort tid kan et stort areal bli ombygd til et moderne og tidsriktig kontorlandskap. Vi tilbyr en rekke forskjellige veggpanel med ulike tekniske egenskaper, f.eks. med hensyn på lydreduksjon. Systemveggene er fleksible også når det kommer til flytting eller omplassering. Veggene er enkle å demontere, og veggene kan remonteres etter nye behov.

Et fleksibelt system, også ved flytting og omplassering

Norac Systemvegger er prefabrikkerte enheter som settes sammen med not/fjær-løsning etter ønsket gridinndeling i henhold til plantegning. Veggmodulene kan tilpasses standard systemhimling og kan enkelt flyttes og omplasseres. Norac Systemvegger er fleksible også når det kommer til flytting eller omplassering. De er enkle å demontere, og veggene kan remonteres etter nye behov.

Valgfrie farger og vedlikeholdsfrie overflater

Norac Systemvegger er så godt som vedlikeholdsfrie og leveres med PVC-foliering i ulike farger og overflater. Alternativt kan vi også levere paneler som er primet og klargjort for overmaling eller tapetsering, whiteboard-paneler og paneler i valgfri farge etter RAL eller NCS fargekart. Modulskjøtene er utført som diskrete v-fas.

Fleksibilitet og skreddersøm

Våre løsninger er rimeligere enn plassbygde løsninger. Norac Systemvegger kan kombineres med dører, glassfelt og løsninger. Dette gir store muligheter for fleksibilitet og skreddersøm. Norac Systemvegger utvikler ferdige pakker med elementer, alle nødvendige deler og monteringsveiledning med nummerert komponentliste, basert på arkitekttegninger – alt for å forenkle byggeprosessen.

Paneler med ulike egenskaper

Norac Systemvegger er konstruert i stål med kjerne av mineralull og med lyddempende effekt opp til 53 dB. Leveres i standard bredde 600 mm, tykkelse fra 50 mm til 100 mm og kan tåle stor belastning, slik at hyllereoler, skap og lignende kan festes til veggmodulene.

Se tekniske beskrivelse av paneler
Norac Wall Systems. WALLS K-600. Norac AS, Norway

Kontakt

Mats-2021_1

Mats K. Birkeland

Salgssjef
Email: mkb@norac.no
Mobile: +47 45 45 86 76